Feedback van cliënten

“De conclusie was, het is gegaan zoals het gegaan is. Ik heb veel geleerd en het belangrijkste: ik heb het geleerd door ervaring. Je kan soms dingen met je hoofd wel begrijpen, maar nu weet ik ze met heel mijn ziel. Ik wil je graag bedanken voor de afgelopen tijd. Je hebt me zo ontzettend goed geholpen. Ik vond het elke keer zo leerrijk en interessant en goed, bij tijden confronterend maar dat moest natuurlijk, daar kwam ik voor.”

 

“In slechts een paar gesprekken met Gerie heb ik een veel beter inzicht gekregen in mijn situatie en in de verschillende rollen die ik en anderen daarin spelen. Hierdoor kreeg ik handvatten om ook situaties in de toekomst beter in te kunnen schatten en er vervolgens naar te handelen. Dank je voor de prettige open gesprekken, ik heb er veel aan gehad.”

 

“Allow me to say a big thanks for sharing your wisdom, knowledge and most importantly your gift for holding my space without judgement during our meetings.  Also thank you for giving me a tiny snap shot in to the beauty of the bird!”

 

“Ik heb de brief die ik op jouw advies heb geschreven aan hem gegeven. Het komt erop neer dat ik voor 10 jaar lang in de gevangenis van zijn waardeoordeel over mij heb geleefd. Ik zei dat hij verkeerd zat en dat dit wel overduidelijk is. Ik wil je graag met heel mijn hart bedanken voor alle hulp, zonder jou stond ik nu niet in het leven waar ik nu sta; met mijn gezicht richting de zon!”

 

“Ik moet nog vaak aan je woorden denken: ‘dit is je leven en hier moet je het mee doen’. Het helpt me om dingen te relativeren, te aanvaarden en minder te vechten. Lichamelijke ‘ongemakken’ kan ik beter behappen, omdat ik wat rustiger ben geworden. Mijn dagelijkse agenda is minder stressvol geworden en dat helpt zeker op veel fronten. Vooral op mijn werk kan ik alles beter ‘loslaten’. Ik denk dat wat ik met jouw hulp bereikt heb in therapie is dat mijn boosheid en verdriet een plek hebben gekregen. Ik kijk nu anders naar mijn moeder en vader. Of het ooit ‘helemaal goed komt’ weet ik niet, maar daar maak ik me ook maar niet meer druk over. Ik neem het maar zoals het komt en voel waar ik behoefte aan heb en probeer daarnaar te acteren. Ik was kerstkaarten aan het schrijven en wilde er jou ook een sturen, maar dit voelt beter. Jij verdient meer dan een kerstkaart. Ik ben heel blij dat ik qua therapeut mijn gevoel gevolgd heb in mijn keuze en ben blij dat ik van jou hulp heb gekregen. Ik haat afscheid nemen en hoop dat ik het deurtje voor mijn gevoel nog op een heel klein kiertje kan houden, in de zin, dat als ik weer in de problemen kom weer een poging kan doen om jouw hulp te vragen. Ik wil je in ieder geval heel hartelijk bedanken voor alle hulp en steun. Je bent een lief en warm mens.”

 

“Ja stuur de eindfactuur maar op. Met partner overlegd; hij zegt dat hij weet wat hij er mee moet doen. Heel erg bedankt voor de hulp, de humor en de wijsheid! Ik heb veel geleerd van de gesprekken. Wellicht tot een volgende keer.”

 

“Vorig jaar zomer heeft onze dochter een middellang traject bij je gehad, o.a. naar aanleiding van het zakken voor haar eindexamen. Wij willen je hierbij nog graag even melden, dat zij dit jaar wel is geslaagd, zelfs zonder onvoldoendes. Ze gaat waarschijnlijk psychologie studeren, conservatorium is nog niet gelukt. Nog een auditie te gaan, maar ze kan er mee leven als dit niet doorgaat. Hartelijk dank nog voor de prettige begeleiding!”

 

“We hebben een aantal belangrijke pijnpunten bloot gelegd, dat is voor ons heel waardevol en helder geweest en daar kunnen we mee verder.”

 

“Beste mevrouw Hermans, beste Gerie, alweer 5 jaar geleden klopten wij bij u aan met vragen oven onze zoon. Ik heb alle reden om blij en tevreden te zijn met de ontvangst en de hulp die wij bij u hebben gehad en nu voel ik de behoefte om met u te delen hoe het nu gaat.

Afgelopen jaar heeft onze zoon met succes zijn examenjaar afgerond, en als een van de toppers uit zijn klas het VWO diploma ontvangen. Hoewel de mentor nog wel terug kwam op de problemen van 5 jaar terug, toen hij overigens ook mentor was van deze klas, was hij vooral lovend over hoe het allemaal weer goed is gekomen.
Wij zijn dat ook en tegelijkertijd zijn wij innig dankbaar voor de inspanningen die de IB-er en u in die kritische periode hebben geleverd om hem en ons bij te staan en te coachen.

Ik kan nu achteraf alleen maar concluderen dat wij van u de juiste en ook voldoende handreikingen hebben gekregen om de problemen die wij ervoeren het hoofd te bieden en ik ben ook wel een beetje trots op onszelf dat wij ermee hebben kunnen bereiken wat ons voor ogen heeft gestaan.

Onze zoon is geslaagd van het VWO met een prachtige eindlijst vol 8-en en 9-ens, en is nu begonnen aan een studie. De ijver en bereidheid om uitdagingen aan te gaan die ook uit zijn studiekeuze blijkt vinden wij fijn, maar geeft vooral weer dat uw hulp en begeleiding goed richting hebben gegeven aan zijn ontwikkeling.
Kort en goed wil ik u hiermee laten weten dat het goed is gekomen en dat uw inbreng daarbij door mijn vrouw en mij zeer wordt gewaardeerd. Hartelijk dank en hartelijke groeten.”

Veel dank voor de twee gesprekken. Ik heb er veel aan gehad. En ik vond het ook leuk om met je te praten.